YRITYS

HPT Oy:n yleiset myyntiehdot
Rekisteriseloste

Pussitehdas on reilu 100- vuotias pirteä paperinjalostuksen veteraani. Pussitehdas on perustettu 1919. Oiva Alkula osti yrityksen sen perustajilta vuonna 1969, josta lähtien yritys on ollut saman suvun omistuksessa. Pitkään Pussitehtaan liiketoimintana oli käärepapereiden ja paperipussien valmistus sekä mm. Karisto Oy:n paperituotteiden välitys.

Nykyisin emme enää valmista pusseja. Pussiliiketoiminta myytiin liiketoimintakaupalla vuonna 2003 ja tästä lähtien olemme keskittyneet lautasliinoihin. Niitä olemme valmistaneet vuodesta 1978 alkaen. Vuonna 1999 toimitusjohtaja Sinikka Paakkari nimitettiin Tampereen Yrittäjänaiset ry.:n Vuoden Naisyrittäjäksi. Ja vuonna 2016 Hämeen Pussitehdas Oy valittiin Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät ry.:n Vuoden Yrittäjäksi.

Yrittäjäpalkinto

Syys-Lokakuun vaihteessa vuonna 2018 muutimme uusiin tiloihin. 70 vuoden ajan toimimme Nekalassa Kuoppamäentiellä vuonna 1948 valmistuneessa ”tilapäisessä” tehdasrakennuksessamme. Nyt meidät löytää Niinikuruntieltä Lempäälän Sääksjärveltä nykyaikaisesta tuotantohallista.

Hämeen Pussitehdas -nimeä emme ole kuitenkaan raskineet vaihtaa, nimen pitkän historian johdosta.

Valmistamme paperiservettejä asiakkaan yksilöllisin logopainatuksin ravintoloiden käyttöön. Pääasiakkaitamme ovat ravintoalat, jotka ovat laatutietoisia ja haluavat siksi käyttää heille yksilöityjä servettejä.

Lautasliinatuotteita tarjonnassamme on tällä hetkellä n. 80 erilaista. Asiakkaita meillä on noin 400.

HPT Oy

Kesällä 2016 ja 2015 olimme mukana tukemassa Team Rynkebyn Tampereen joukkuetta heidän Pariisin valloituksellaan. Tällä tavoin olimme mukana tukemassa Sylva r.y.:n tärkeää toimintaa.

sponsorbanner_FI_120x60_2015

Juha & Rynkeby